آزمون عملی پایان‌دوره آشپزی در اهواز برگزار شد

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان از برگزاری آزمون عملی پایان دوره مهارتی رشته آشپزی در اهواز خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، پیمان نبهانی بیان کرد: این آزمون عملی شامل دوره‌های کباب ملل و ایرانی، فینگرفود، کیک‌های کافی‌شاپ، کوکی مدرن، مسترخامه، نان‌های حجیم، سوسیس و کالباس بود که روز گذشته از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل مؤسسه بهین‌دستپخت سارینا برگزار شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان افزود: فراگیران در این آزمون با آماده کردن غذاها و شیرینی‌های آموزش دیده در طول دوره آموزشی رقابتی جذاب و دیدنی رابه نمایش گذاشتند.

او با بیان این‌که رسالت ما برگزاری دوره‌های آموزشی باکیفیت و کاربردی و یادگیری کامل فراگیران است، اضافه کرد: به فراگیرانی که موفق به کسب نمره قبولی در این آزمون شوند، از سوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان گواهینامه پایان دوره اعطاء خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022701746
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha